Opis forum
Administrator
Witaj.Jeste¶ praktycznie jednym z 5 cz³onków WoS.Wiêkszo¶æ przeszed³a do ToD.Muszê zamkn±æ klan.Nie naciskajcie mnie, bym tego nie zrobi³.To koniec.Dziêkuje wam za wspóln± grê.Najbardziej zawiód³ mnie Vandal na którym polega³em i destiny, poniewa¿ oni byli najbardziej ogarniêci(nie licz±c VcL ).Najbardziej zaskoczy³ mnie Spectre i Scaros.To by³ dla mnie szok.Dziêkuje wam za to, co dla mnie zrobili¶æie i za to, ¿e wytrzymali¶cie do koñca(no niektórzy prawie).Klan istnia³ 3 tygodnie.Mieli¶my chêci.Reszta odszed³a, z argumentacj±:"Gadam jak nauczyciel, jestem za sztywny, za ma³o sparingów".W pierwszej i ostatniej rzeczy mieli racje.W tej ¶rodkowej tak nie do koñca.Nie namawiajcie mnie do nie zamykania klanu.Ostatecznie klan zamykam.Cieszê siê, ¿e mog³em z wami graæ.Naby³em trochê do¶wiadczenia, pozna³em ciekawych ludzi.Scaros i Spectre zostali w klanie.Wg mnie Scaros by³ obojêtny na klan.Spectre my¶la³em, ¿e ucieknie jako pierwszy.Pozory jednak myl±.Klan mia³ swoje dobre chwile.Mo¿e nie by³em najlepszym za³o¿ycielem, ale mia³em chêci i siê stara³em.Jednak poszli¶cie za wiêkszo¶ci± ludzie, aczkolwiek nie wszyscy.Nawet tak bez po¿egnania niektórzy...ale trudno.Ich wola.Jeszcze raz dziêkuje wszystkim za grê.Mieli¶my bardzo dwóch obiecuj±cych cz³onków, którzy czekali na testy.Mam nadziejê, ¿e powiedzie im siê dobrze.Dziêkuje za wk³ad pracy ProBoszcza, Zakrzesa i innych.Dobrze mi siê z wami pracowa³o.
Klan zostaje oficjalnie zamkniêty.
Mo¿e nie by³a to najlepsza mowa, bo mój zapa³ zosta³ ostudzony ze wzglêdu na ma³± liczbê pozosta³ych cz³onków w klanie.Oczywi¶cie mam nadziejê, ¿e nadal bêdziemy utrzymywaæ kontakty.
NAPISZE DU¯YMI LITERAMI PEWN¡ WIADOMO¦Æ.JESZCZE NIE WSZYSTKO STRACONE.KLAN WCI¡¯ ISTNIEJE, ALE NA KILKA DNI NIE BÊDZIE OFICJALNYM KLANEM.ZA KILKA DNI GO PRZYWRÓCÊ W NOWEJ FORMIE.
Pozdrawiam
Tak ja zosta³em nie bardzo rozumiem czemu napisa³e¶ ¿e jestem "obojêtny" ale to chyba nie w z³ej my¶li.Je¿eli kiedykolwiek odejdê(ale tak ³atwo siê mnie nie pozbêdziecie xD) to nie w ten sposób jak reszta-jak tchórze.
Vincent mo¿e i jest spoko go¶ciem to straci³ du¿o w moich oczach- nie podk³ada siê ¶wiñ innym.
Nic straconego wszystko mo¿na naprawiæ a szczególnie z takim CL. Mam nadziejê, nie nie mam nadziei tylko jestem pewny,¿e staniemy na nogi i staniemy siê jeszcze potê¿niejsi.
Bardzo dziêkuje tym którzy pozostali a na koniec powiem jedno- nie poddawaj siê Lord.
_______ ______
\ / l l l
\ / l l l______
\ /\ / l l l
\ / \ / l l ______ l
\/ \ / l_______l
for ever
Ostatnio edytowany przez Scaros (2010-02-27 10:09:24)