Opis forum
Administrator
Tak.Odszedłeś z klanu.Jak wychodzisz sobie do ToD i nic nie piszesz to uznaje to za akt hamstwa po prostu.Ani nic nie powiedziałeś.Przeszedłeś do ToD.Pewien członek mnie poinformował, że nie dla jaj.Poza tym wcześniej mi mówiłeś, że jak surge i kuba odejdą to ty też.I się stało.A czemu odebrałem ci adma?Bo nie chciałem, byś wszystko z forum pousuwał.Myślałem, że nie pójdziesz za grupą.Ale jednak tak się stało.Nie wyrzuciłem cię z klanu, sam odszedłeś.A myślałem, że coś jeszcze zrobimy dla tego klanu, by odejść jak porządni założyciele, nie tchórze.Piszesz, że czegoś nie rozumiem.Dla mnie zmiana tagu bez uprzedzenia, twoje wcześniejsze ostrzeżenia o zmianie klanu i informacja członka, iż znajdujesz się na liście członków ToD dały mi do myślenia.Myślałem, że nie uciekniesz tak jak reszta.Ale jednak.Ty byś na moim miejscu zrobił to samo...
Zmienilem klan na chwilke bo gralem z Zakrzesem i dla jaj to zrobilem, Vandal jest tego swiatkem. Potem musialem szybko komputer wylaczyc i nie zdarzylem zmienic nicku. Wieczorem wchodze na forum i nie mam admina.
Administrator
Dla jaj, tak...mi powiedzieli, że na serio ;/ Takich żartów się raczej nie robi...
SZCZEGÓLNIE, KIEDY TAK WIELE OSÓB ODCHODZI!
Administrator
Nie wywaliłem cie.Cytuję: "Jak surge i Kuba odejdą to ja też niestety odejdę"-twoje słowa.Surge i Kuba odeszli i kilka innych osób.Myślałem, że do ToD uciekłeś.Ale wierzyłem w ciebie do końca.Niby dostawałeś propozycję od innych klanów, a ToD wybrałeś...
Jeden twój "żart" spójrz co zrobił.Taki przebieg był, że cię posądziłem o odejście z klanu.I ja cię nie wywaliłem.Formalnie to ty odszedłeś wtedy, a ja odebrałem ci uprawnienia.Wg twojej historii tylko dla jaj dałeś tag ToD.A ty oczywiście nie mogłeś wyjaśnić sprawy, tylko od razu odejść...
Najlepiej było "Focha" strzelić i odejść...