Forum Klanu -=WoS=-

Opis forum

#1 2010-02-04 22:46:57

Lordking-CL

Administrator

Punktów :   

Kilka spraw.

Witajcie.Zakrzes niedawno umie¶ci³ poradnik dotycz±cy TeamSpeak'a.Musicie go sobie ¶ci±gn±æ.Specjalnie za³o¿yli¶my kana³ dla klanu chodz±cy ca³odobowo.Chcemy korzystaæ z niego przed sparingami, aby ustaliæ pozycje poszczególnych osób oraz w ci±gu spara, aby informowaæ siê na bie¿±co o informacji.Nie za dobry z niego odbiór jest, ale wa¿ne ¿e jest.Do tego ka¿dy porz±dny klan ma pokój na nim.¦ci±gnijcie go sobie i nauczycie obs³ugiwaæ.Wszelkie pytania dotycz±ce TS'a kierujcie do Zakrzesa na steam.
Jutro dopisze tutaj jeszcze kilka spraw.Bo dzisiaj to ju¿ nie mam si³y.
No to kontynuuje wypowied¼.Wczoraj by³ trening.Mieli¶my ca³kiem niez³± frekwencjê.Niektórzy nie mogli ze wzglêdu na problemy techniczne, niektórzy usprawiedliwili mi siê.Przypominam, i¿ dzisiaj bêdzie trening obowi±zkowy w godzinach 18-19:30.Oko³o godziny 18 zaproszê was na serwer.Jeszcze przetestuje raz z Zakrzesem taktyki i bêdziemy mogli je wam pokazaæ.Przeæwiczymy je trochê.Ju¿ coraz wiêcej osób w klanie jest, zosta³y mi dwie osoby do przetestowania.Nied³ugo wróci CL

Pozdrawiam

Stopka forum

RSS