Opis forum
Jak wiecie wczoraj oko³o godziny 21 30 rozegrali¶my mecz z klanem >DW<. Mecze mia³y odbyæ siê na zasadach CB trochê siê nie dogadali¶my ale trudno, zdarza siê.
Dru¿yny:
klan -=WoS=-: ProBoszcz, Vandal, Captain619, DesTInY i SexiPistol.
klan >DW<: robert357, Patryk55e, podobny2, Shem i jaco.
Pierwszy mecz:
Mapa: Terminal
Tryb: S&D
Zasady: CB
5 vs 5
Zwycierzyl klan -=WoS=- wynikiem 12 do 8.
Na 1 meczu by³o kilka niedoci±gniêæ, nie dogada³em siê z CL klanu >DW< podobny2, powiedzia³em ze gramy BEZ tlumikow a oni zrozumieli ze Z t³umikami. My¶lê ze spar zakoñczy³ sie wynikiem 12 do 8 pozniewa¿a nie wiedzieli¶my ze bedzie aktywne Seria ofiar. Czesc rund przegrali¶my dla tego ze zabijali nas predatorem, u¿ywali BSP i widzieli nas na mape. Na szczê¶cie wygrali¶my.
Drugi mecz:
Mapa: Invasion
Tryb: S&D
Zasady: CB
5 vs 5
Zwyciezyl klan -=WoS=- wynikiem 12 do 2
Posz³o nam zdecydowanie lepiej ni¿ na 1 mapce, u¿ywali¶my seri ofiar nie grali¶my ju¿ z t³umikami itd. Klan >DW< gral w os³abieniu poniewa¿ jeden z ich dru¿yny musia³ skoñczyæ grê mniej wiêcej w po³owie spotkania. DesTInY ¶wietnie gra snajperka my¶lê ze mamy dobrego snajpera na spary, Vandal Capitan i Sexi tez super sobie poradzili, wszyscy wykonywali rozkazy. Bylo by zdecydowanie ³atwiej sie komunikowaæ gdyby mogli by wej¶æ na TSa niestety wyskakiwa³ jaki¶ b³±d. Nie mam screena z tego spotkania zapomnia³em zrobiæ. Mam tylko cos takiego:
Pozdrawiam
mecz by³ troche nieuczciwy bo przeciwnicy grali z t³umikami ogluszaczami celownikami laserowymi ostatnim bastionem i na bron zapasowa nie uzywali broni krotkiej . Ale wygralismy : P nie rozumiem tylko jednej rzeczy : P skoro 12:8 bylo na terminalu to po co wybrali invasion skoro tam jeszcze bardziej w dupe dostali
Gra³o mi sie fajnie ze sniperka se pobiegalem ogulnie wrazenia z meczu bardzo mile : P
Administrator
A KTO¦ IM POWIEDZIA£, ¯E NA ZASADACH CB GRAMY?W ogóle go¶æ nie wchodzi³ do nas na forum po wyzwaniu, co by³o b³êdem.Jakby mieli dobry klan, to by patrzyli czy siê zgadzamy na forum.