Opis forum
Administrator
Witajcie.Wpad³em dzisiaj na dwa pomys³y.S±dzê, ¿e ciep³o zostan± przyjête.Odpowiedzcie w komentarzach.
1.Alien vs Predator Demo.Jest to gra z gatunku Horror FPS.Tutaj wcielasz siê w: predatora lub obcego lub ¿o³nierza.W demie jest jeden tryb w Multi.Typowy DM(ka¿dy na ka¿dego).Podobno mo¿na tam siê ³±czyæ ze znajomymi.Je¿eli to prawda, to bêdziemy mieli wieczór pe³en wra¿eñ.Nie ma przymusu do ¶ci±gania.Po prostu chce, aby¶my zagrali te¿ w co innego, a nikogo na "nówki" nie bêdê naci±ga³.Czasem trafiaj± siê dobre demówki, przy których warto te kilka godzin posiedzieæ.Dla osób o s³abych nerwach-nie polecam.Dla tych, co niedawno jadli-równie¿ nie polecam.Wystêpuje tam spora dawka grozy i krwawe finishery.A mo¿e to tylko plotki?Przekonajmy siê sami.Kod Demka ma ju¿ kilka miesiêcy, wiêc pewne niedoróbki obni¿± poziom strachu.Ma to mocne wymagania sprzêtowe.Co o tym s±dzicie?Dawajcie swoje opinie.Kto jest chêtny?Piszcie.Prêdko¶æ realizacji tego planu zale¿y od was!!!
Film o AvP:
http://avp.org.pl/forum/viewtopic.php?t=273
Wpiszcie datê urodzenia tak, by wysz³o, ¿e macie powy¿ej 18 lat i gotowe.
2.Dzieñ hamstwa i dzieñ kultury.Ju¿ t³umaczê, o co chodzi.W dniu hamstwa bêdziemy robiæ co nam siê ¿ywnie podoba.Oczywi¶cie zasady CB nadal bêd± obowi±zywaæ i nie wolno robiæ "siary" przed innymi graczami.To taki bêdzie "zamkniêty, wewnêtrzny" dzieñ dla klanu.Mo¿emy przeklinaæ do siebie, nie wykonywaæ poleceñ.Po prostu to by by³a samowolka.Dlatego ja w tym dniu do was na TS nie wchodzê Pewnie niez³e "pociski" bêd± lecieæ, a ja jestem na g³o¶nikach
Dzieñ kultury ma na celu pokazanie wam, ¿e warto dobrze siê zachowywaæ.Bêdzie wtedy jeszcze bardziej kulturalni ni¿ teraz.0 przekleñstw, wykonywanie rozkazów i stosowanie kultury grzeczno¶ciowej.Bez wulgarnych nazw itd.Zabawa ma na celu dania wam trochê luzu i pokazanie, ¿e kultura liczy siê bardziej ni¿ hamstwo. Co o nim s±dzicie?Podoba wam siê?Swoje refleksje i opinie dawajcie w komentarzach.Przypominam, i¿ prêdko¶æ zrealizowanie tego projektu zale¿y od was
Pozdrawiam i czekam na opinie.
Z tym AvP to nawet dobry pomysl bo granie w coda mi sie troche znudzilo wiec ja moge zagrac
@Edit by Lordking
A co z drugim punktem ;(?
Na steam mi napisz jak chcesz opiniê o drugim punkcie to edytuje tego twoje posta.
Administrator
Chce, aby¶my byli równie¿ spo³eczno¶ci±.Prowadzone forum, Grupa Steam, czêsto gramy.Takim nie tylko klanem na CoD:MW 2.Jak wyjdzie jaka¶ ciekawa demówka to dam wam znaæ.
Cz³onek
Dobry pomysl z tym dniem chamstwa i kultury. Podoba mi sie. Oczywiscie klanem mozemy byc tez w innych grach
Cz³onek
Nie wiem jak u was ale u mnie na steam pojawiloa sie opcja sciagniecia pelnej wersij gry(chyba) Shattered Horizon. Ogl±da³em filmik na youtube i nie wiem czy wam tez przypadnie do gustu.
Administrator
Na windows 7 tylko....
Nowy u¿ytkownik
dobry pomysl z AvP ale nie wiem czy mi pojdzie musial bym sie dowiedziec wymagania ale raczej pojdzie
a z tym dniem hamstwa i kultury to tez spoko =)
Od razu mówiê , nie lubiê filmu Obcy dlatego w gierkê tak¿e graæ nie bêdê. A co do dni hamstwa i kultury to pomys³ dobry tylko kiedy siê odbêd±?
Administrator
Proponuje na weekend.Popytam siê was jeszcze o to osobi¶cie i pogadam z ProBoszczem.